Malelions op het markt

Geplaatst door

Malelions is een Nederlandse modemerk, die opgericht is in het jaar 2019. Momenteel is Malelions een van de populairste Fashion brands van Nederland. Verschillende influencers en beroemdheden hebben dit merk dan ook laten stijgen tot een hoogtepunt van populariteit. 

 

Malelions

Malelions is een modemerk, die zowel dames- en herenkleding als kinderkleding aanbiedt. Dit merk is opgericht door Thijs Offermeijer. Hij heeft in eerste zin, de nadruk gelegd op mode voor kinderen en jongeren. Hier heeft hij een brede assortiment van. Hierna heeft hij zijn collecties uitgebreid door dames- en herenkleding toe te voegen. Malelions heeft zijn naamsbekendheid ontwikkelt door invloed van influencers en beroemdheden en dat is maar gelukkig ook. Thijs Offermeijer heeft namelijk een geweldige fashion brand uitgebouwd. Malelions is de nieuwe street style merk van Nederland. 

 

Malelions voor volwasssenen

Malelions kids, Malelions, dames of Malelions heren, de keuze ligt aan jou. Malelions biedt een brede assortiment met verschillende soorten producten die men oneindig kan blijven dragen. In zijn collecties maakt hij gebruik van verschillende kleuren, verschillende pasvormen en verschillende soorten stoffen. Hij produceert zowel voor de winter, als voor de zomer. Wil jij een nieuwe hoodie of wil je een korte broek voor in de zomer? Malelions heeft in ieder geval alles wat jij nodig hebt. 

 

Malelions kids 

Malelions kids, is veel verder dan de huidige kindermode merken. De Malelions kids collectie gaat verder dan alleen hippe en luxe kleding. Malelions produceert comfortabele kleding voor kinderen. Deze zijn samengesteld door verschillende stoffen, zodat kinderen extra goed en fijn kunnen bewegen. Malelions zijn ook favorieten van de kinderen. Malelions luistert naar wat kinderen nodig hebben. Dt is in dit geval comfort. Malelions probeert de wensen van de kinderen te voldoen. Dit doen ze door comfortabele kleding te produceren. Hiermee scoren ze in de kledingkast van kinderen. 

 

Malelions Assortiment

In het assortiment van Malelions kun je veel sportieve, dagelijkse en hippe kleren vinden. Malelions verkoopt bijvoorbeeld Truien, vesten, T-shirts, broeken, jassen, zwemkleding en sportkleding. Hiernaast hebben zij ook een aanbod van sokken en petten. Alles wat nodig is voor comfort dus. Naast deze brede assortiment hecht de Malelions waarde aan wat de klant wilt. Dit doen ze door te luisteren en te ontwikkelen. Klanten hebben bijvoorbeeld behoefte aan comfort. Om deze wensen te voldoen experimenteren ze met verschillende soorten stoffen en pasvromen. Kinderen willen bijvoorbeeld felle, mooie kleuren. Ook hiermee wordt gexperimenteerd. Elk prodcut wordt inmiddels met liefde gemaakt. Malelions hecht veel waarde aan ontwikkeling en dit is ook te merken in elke collectie. Zij willen doorgroeien met kinderen en jongren. Zij willen zo veel mogelijk op basis vanhun wensen en behoeftes produceren. Kinderen groeien en worden jongeren. Dit betekent dat er veranderende wensen en eisen zijn. Ook hiermee gaat Malelions aan de slag. 

Geef een reactie